MODERN STONE
 
Een uiterst trendy vinylcollectie met opvallende dessins voor een karakteristieke look en een onbetwistbaar verzekerd uiterlijk! Geniet van de vele voordelen van deze 400 cm brede vinyl collectie ten opzichte van echte stenen en tegelvloeren. Dankzij de Natural Look & Feel embossing (voor een realistische natuurgetrouwe oppervlaktestructuur), de voelbare details, heldere kleuren en levendige indruk is deze voordelige en onderhoudsvriendelijke vloer nauwelijks van een echte vloer te onderscheiden. 
      


5 verschillende dessins

De vinylcollectie Modern Stone bevat 5 prachtige uiteenlopende steen- en tegeldessins waaronder rustieke tegels in 3 natuurlijke kleuren en een breed toepasbare allover dessin. Het speelse terrazzo dessin met gekleurde stukjes steen in klei past geheel in de huidige interieurtrend, hip en helemaal van deze tijd!

Of tover je interieur om in mediterrane sfeer met een Spaanse tegel dessin, een echte binnenkomer in je hal. Het 5e triangle dessin is gedurfd maar door de subtiele kleurschakering breed toepasbaar, een hedendaags grafisch dessin voor een modern interieur. Geef je huis net dat beetje extra karakter en kies voor een unieke vloer met één van de prachtige Modern Stone dessins.