PASADENA
 
Pasadena Project is geschikt voor zeer intensief woongebruik en daarmee toe te passen in vrijwel ieder denkbare ruimte in huis, doorlopend van de hal en gelegd op de trap. Dankzij de hoge slijtvastheid en de uitstekende vuil- en vlekbestendig is Pasadena Project-SDN uitermate geschikt voor zeer intensief belopen gebieden en bijvoorbeeld kantoor aan huis waarbij ook het gebruik van bureaustoel en zwenkwielen geen belemmering is.
 

Een compacte en duurzame SDN kwaliteit dankzij de fijne 1/10 deling, een poolgewicht van 1100 g/m² en Solution Dyed Nylon garen. Met de uitstekende gebruikseigenschappen voor projectmatig gebruik en het comfort en de luxe van een woonkamertapijt.
 
 Gezien tapijt van SDN-garens uitermate onderhoudsvriendelijk is – vlekbestendig en eventueel zelfs met een bleekoplossing te reinigen –, is deze fraaie gesneden pool uitermate geschikt voor personen met kinderen. Pasadena Project-SDN is tevens geschikt voor normaal project gebruik. Hierbij valt te denken aan vele uiteenlopende commerciële ruimten zoals kantoorruimtes, spreekkamers, hotellobby’s en bijvoorbeeld winkels.
 
 
 
 
<< Terug naar nieuws