DUETTE

Deze fraaie semi hoogpool heeft een lichte frisé in het garen waardoor het tapijt speels en rul aanvoelt. De subtiele ton-sur-ton kleuren geven talrijke toepassingsmogelijkheden van woon- tot slaapkamer en zelfs trap gebruik. De 2x2-draads polyamide garens zijn veerkrachtig zodat dit tapijt een lange levensduur heeft.

Ook Duette creëert een beter binnenklimaat in huis, neergedaald stof dwarrelt ook als er over de vloer gelopen wordt niet direct omhoog, de stofdeeltjes worden vastgehouden tot het tapijt wordt gezogen. Tapijt werkt warmte-isolerend en is daarmee energie en kostenbesparend. Duette is een heerlijk comfortabele kwaliteit met een hoge contactgeluidsisolatie, een luxueuze uitstraling en tevens geschikt voor intensief woongebruik. Hierdoor leent Duette zich voor talrijke toepassingsmogelijkheden van woon- tot slaapkamer en is tevens geschikt voor intensief gebruikte plekken als een hal of trap.
 

Het kleurenpalet van Duette is kleurrijk, vrolijk en zeer actueel. Een prachtig wat lichtere terra die mooi te combineren is met trendy materialen als chique marmer, bamboe of ruigere stenen oppervlaktes. Warmere beiges en koelere greiges die met zeer uiteenlopende materialen en interieurstijlen te combineren zijn.De zachtere pasteltinten van afgelopen jaren maken plaats voor donkerdere kleuren als kobalt blauw / indigo en fellere kleuren waaronder limegroen en turquoise. Daarnaast is Duette ook verkrijgbaar in de subtiele tint saffier en denim / staal blauw.

 
 
 
 
 <<< Terug naar nieuws