Het STORMY-dessin bestaat uit krachtige, weelderige bladeren die als golven in een storm langs de muren strijken en de kamer tot leven brengen. De in elkaar overlopende kleuren doen denken aan een aquarelschilderij en benadrukken de uitzonderlijke uitstraling. 
De delicate bladeren en grassen van het COTTAGE-dessin roepen een bloeiende weide met wilde bloemen op.
Het is heerlijk speels, licht en luchtig en past helemaal in de huidige trend van "Modern Country Home".
    ALHAMBRA speelt met kleuren en vormen die een oosters tintje aan uw muren geven. Speelse, maar duidelijke lijnen gecombineerd met metallic glinsteringen en in elkaar overvloeiende kleuren bieden alle ingrediĆ«nten voor een door en door mystieke ambiance.


 

Of u nu een loft, een luxueuze suite of een landhuis inricht, de kenmerkende structuur van het MATRIX-design zorgt voor een perfecte balans tussen moeiteloze moderniteit en pure elegantie in elke woninginrichting. 


 

Het CONCRETE-design valt op door zijn geraffineerde structuren, elegante glans en chique kleuren. Subtiele metaaleffecten verheffen de ruwe, natuurlijke betonlook tot een stijlvolle uitstraling.
 
 
 

 Dit effen gekleurde vliesbehang inspireert met een natuurlijk textielstructuur. De look en feel doen denken aan grove katoenen stof. Natuurlijk zijn deze effen kleuren prima te combineren met bovenstaande designs.